Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan SE MÂNDREȘTE: E cel mai important lucru pe care l-am făcut după scoaterea primăriei din faliment

Inquam Photos - George Călin
Inquam Nicușor Dan primărie

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, și-a prezentat realizările la zece luni de mandat. Acesta a spus că a salvat primăria din colaps financiar și s-a plâns de graua moștenire, acuzând că în administrația din Capitală s-ar fi produs mai multe ilegalități în domeniul dezvoltării imobiliare.

Citește și: După 10 luni de mandat, Nicușor Dan dezvăluie ce a găsit în Primăria Capitalei: 'Jale în domeniul juridic - o instituție cu 5000 de litigii'

"Apogeul dezvoltării speculative au fost acele cinci PUZ uri de sector.  Cel mai important lucru pe care eu l-am făcut, după scoaterea primăriei din faliment, este suspendarea acestor cinci PUZ-uri de sector. Să nu credeți că am dat hotărârea și lucrurile s-au oprit acolo. Am avut parte de un atac violent în instanță din partea unor ONG-uri paravan. Vă dați seama ce înseamnă să dispară PUG-ul? Înseamnă că se poate construi oricum, de oricine.

Pe zona de Urbanism vreau să vă mai spun despre zona de autorizare. Ani de zile a fost centrul corupției din primăria Capitalei. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să fim atenți și să nu semnăm ca primarii cum au făcut toți cei dinainte. Am primit autorizații și le-am trimis înapoi și am spus că primăria respectă legea. Avem 140 de procese în care sunt contestate autorizații și PUZ-uri', a declarat Nicușor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.