Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nigerianul John Obi Mikel şi-a reziliat contractul cu Trabzonspor pentru că prima ligă din Turcia nu a fost suspendată din cauza COVID-19

Sky Sports
John Obi Mikel

Nigerianul John Obi Mikel şi-a reziliat contractul cu Trabzonspor pentru că prima ligă din Turcia nu a fost suspendată din cauza COVID-19. Mijlocaşul de 32 de ani a declarat că în situaţia actuală este mai importantă viaţa, anunță MEDIAFAX.

Fostul căpitan al echipei naţionale a Nigeriei şi fostul jucător al clubului Chelsea, mijlocaşul John Obi Mikel, a plecat de la gruparea din Turcia, Trabzonspor, nemulţumit că turcii vor să continue campionatul în timpul pandemiei de coronavirus.

Citește și: Cercetătorii au descoperit! Cât timp rezistă coronavirusul în aer

Deşi partidele din Super Lig se joacă cu porţile închise, Mikel, 32 de ani, nu a acceptat decizia autorităţilor din Turcia şi s-a înţeles cu oficialii clubului Trabzonspor să încheie contractul, care avea dată scadentă iunie 2021.

În urma hotărârii luate, de a pleca de la echipa din Turcia, nigerianul a postat un mesaj pe Instagram: „Este mai importantă viaţa decât fotbalul. Nu mă simt comfortabil şi nu vreau să joc fotbal în situaţia aceasta. Toată lumea trebuie să fie acasă, cu familia şi cu oamenii dragi, în aceste momente critice. Sezonul ar trebuie să fie anulat având în vedere perioada turbulentă prin care trece lumea".

Citește și: Coronavirusul lovește și în Loteria Română! Începând de astăzi vor fi închise agențiile loto

La mesajul postat de Mikel, fostul său coleg de la Chelsea, Didier Drogba, i-a răspuns: „Cuvinte înţelepte". În Turcia sunt 98 de cazuri, dintre care un sigur deces.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.