Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nike își extinde gama de încălțăminte: Compania va priduce și pantofi care nu sunt dedicați exclusiv sportivilor

nike

Compania Nike a anunţat că va produce o nouă gamă de încălţăminte, care însă nu este dedicată sportivilor, ci unui public diferit - angajaţii din sistemul de sănătate, potrivit CNN, potrivit news.ro.

"Nike Air Zoom Pulse" este o încălţăminte sportivă creată pentru cei din domeniul medical. Conform unui comunicat de presă transmis de companie, ideea care a stat la baza acestei game a fost legată de "eroii de fiecare zi".

Pentru a ajunge la acest rezultat, reprezentanţii Nike au mers la Spitalul de copii OHSU Doernbecher din Portland, Oregon, SUA, pentru a vorbi cu personalul medical.

Citește și: Florin Iordache: Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă! O să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face

La crearea acestei game, au luat în calcul provocările meseriei, printre care orele petrecute în picioare şi lichidele pe care medicii le-ar putea vărsa pe jos, dar şi nevoia ca aceştia să se simtă bine în timpul turelor prelungite.

"Calapodul, interiorul şi talpa asigură picioarele într-un mediu precum este spitalul", au spus reprezentanţii Nike, citaţi de CNN.

Încălţămintea nu are şireturi, iar călcâiul este protejat de o bandă elastică. Astfel, poate fi încălţată cu o singură mână . Este făcută dintr-un material rezistent şi talpa nu alunecă, indiferent dacă cel care o poartă calcă în diverse substanţe sau apă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.