Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nikolai Patrușev: Rusia poate distruge orice inamic, inclusiv SUA

vestidinrusia.ro
Nikolai Patrușev

Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrușev, a declarat că în cazul unei amenințări la adresa existenței Rusiei, ea este capabilă să distrugă orice inamic, inclusiv SUA.

"Uitând lecțiile istoriei, unii din Occident vorbesc deja despre revanșă, care va duce la o victorie militară asupra Rusiei. La asta noi putem spune un singur lucru. Rusia este răbdătoare și nu intimidează pe nimeni cu avantajul militar. Dar dispune de o armă unică modernă, capabilă să distrugă orice inamic, inclusiv Statele Unite, în cazul unei amenințări la adresa existenței sale", a spus Patrușev într-un interviu acordat pentru publicația rusă "Rossiyskaya Gazeta", conform Rador.

Mai mult decât atât, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei a spus că este "o prostie obtuză" părerea că, în cazul unui conflict direct, SUA sunt capabile să dea o lovitură de rachetă preventivă, după care Rusia nu va putea răspunde.

"Nu se știe din ce motive, politicienii americani care se află în captivitatea propriei propagande rămân încrezători că, în cazul unui conflict direct cu Rusia, Statele Unite sunt capabile să lanseze o lovitură de rachetă preventivă, după care Rusia deja nu va putea răspunde. Aceasta este o prostie obtuză și foarte periculoasă", a spus Patrușev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.