Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nikos Vertis va concerta joi și vineri, pe scena Sălii Palatului din Capitală

bucuresti.24fun.ro
sala palatului

Nikos Vertis, unul dintre cei mai iubiţi artişti ai Greciei, concertează joi şi vineri, de la ora 19,30, pe scena Sălii Palatului din Capitală, informează Agerpres.

Artistul a pregătit o surpriză pentru concertele de la Bucureşti, exclusiv pentru fanii din România, potrivit site-ului Sălii Palatului.

"Pentru mine Romania este ca a doua casă. Sunt foarte impresionat de fidelitatea publicul român, care îmi fredonează piesele de şase ani chiar dacă nu cunoaşte limba greacă, ceea ce îmi întăreşte convingerea că muzica este un limbaj universal. Mă întorc de fiecare dată cu o deosebită plăcere, iar tocmai în acest sens pentru show-ul din acest an am pregătit ceva special, exclusiv pentru fanii mei de aici", a declarat Nikos Vertis.

De la Melbourne, Sydney, New York până la Tel Aviv sau Londra, pe marile scene ale lumii, Nikos Vertis a încântat de fiecare dată publicul iubitor de muzică grecească. Artistul s-a născut în Olanda şi a ajuns în Grecia la vârsta de 6 ani. Încă de pe atunci ştia să cânte la instrumentul tradiţional grecesc bouzouki, iar câţiva ani mai târziu a început să studieze canto.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.