Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ninsoare abundentă în judeţul Braşov - Traficul rutier pe DN 73A, închis pentru autovehiculele cu masa de peste 3,5 tone

Novinite
ninsoare cod rosu

Ninge abundent, luni, în judeţul Braşov, cel mai afectat tronson rutier fiind drumul naţional 73A, între localităţile Predeal şi Râşnov. Acest tronson rutier este închis, luni dimineaţă, pentru autovehiculele cu masa totală mai mare de 3,5 tone, potrivit news.ro

„Traficul rutier este restricţionat pe DN 73 A pentru vehiculele cu masa totală mai mare de 3,5 tone, pe sectorul de drum în cuprins între localităţile Predeal şi Râşnov, ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile (ninsoare abundentă)”, anunţă Poliţia judeţeană Braşov.
Conform sursei citate, restricţiile de circulaţie sunt în vigoare până la ora 12.00.
Pe acest tronson de drum, în zona Pârâul Rece arbori au căzut pe carosabil spun şoferii care au tranzitat acest drum în ultimele ore.
Pe acest tronson, dar şi pe altele din judeţele Braşov şi Covasna, drumarii au intervenit în repetate rânduri în ultimele ore.
Direcţia Regională de Drumuri Braşov anunţă că în cursul nopţii de duminică spre luni a intervenit cu 50 de utilaje de deszăpezire care au răspândit aproximativ 300 de tone de materiale antiderapante pe drumurile din zona montană a judeţelor Braşov şi Covasna.
Drumarii recomandă şoferilor să nu plece la drum cu maşinile neechipate pentru condiţii de iarnă.
Poliţiştii rutieri sunt prezenţi pe sectoarele de drum pe care se acţionează pentru îndepărtarea zăpezii. Aceştia recomandă şoferilor să circule având echipate vehiculele cu anvelope de iarnă, să păstreze o distanţă de siguranţă faţă de vehiculul din faţă şi să adapteze viteza de rulare la condiţiile de drum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.