Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ninsori masive la Teheran - Traficul a fost perturbat iar școlile închise

www.realitatea.net
ninsoare, zăpadă, frig

Un star gros de zăpada a acoperit sâmbătă străzile din nordul Teheranului, perturbând traficul rutier şi conducând la închiderea şcolilor, au declarat autorităţile din capitala iraniană, relatează AFP.potrivit Agerpres

Echipele de deszăpezire s-au mobilizat pentru a curăţa drumurile şi trotuarele din capitală, unde zăpada a început să cadă de la primele ore ale dimineţii de sâmbătă, prima zi a săptămânii de lucru în Iran.

"Zăpada a început să cadă în momentul în care, de obicei, circulaţia este extrem de intensă şi nu a făcut decât să îngreuneze traficul rutier", a declarat primarul principalului district al Teheranului, Hamid Moussavi, citat de agenţia de ştiri Isna.

Potrivit unui responsabil municipal, citat de site-ul televiziunii de stat, puţine accidente s-au produs în pofida condiţiilor dificile de circulaţie şi a numărului mic de maşini echipate cu anvelope de iarnă.

"Din cauza frigului şi a zăpezii, toate şcolile vor fi închise în această după-amiază" la Teheran, a afirmat guvernatorul adjunct al capitalei, Mohammad Taghizadeh, citat de Isna. Şcolile din Shemiranat, la nord de Teheran, vor fi de asemenea închise

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.