Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ninsorile au făcut prăpăd în Caraș-Severin: 34 de localități au rămas fără curent electric, iar un drum județean este complet închis

www.europafm.ro
drum inchis, viscol, ger, zapada

Un număr de 34 de localități din județul Caraș-Severin, printre care patru orașe și stațiunea Semenic, sunt nealimentate cu energie electrică, duminică dimineața, din cauza ninsorii, scrie mediafax.

citește și: Veste mare pentru români! Toți vor putea primi al 13-lea si al 14-lea salariu

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, duminică dimineața, erau probleme privind alimentarea cu energie electrică la un număr de 34 de localități. Printre acestea se numără orașele Bocșa, Caransebeș, Oravița și Oțelu Roșu, precum și stațiunea Semenic.

De asemenea, drumul județean 582 a fost închis pe tronsonul Brebu Nou – Slatina Timiș, până în data de 15 martie 2019, din cauza condițiilor meteo.

După prima zi în care județul Caraș-Severin a fost sub cod portocaliu de ninsori, reprezentanții ISU Timiș au intervenit de 13 ori pentru degajarea unor copaci căzuți pe carosabil, a șase copaci căzuți pe mașini și a trei stâlpi de curent care s-au prăbușit, dintre care unul a avariat o mașină, în Reșița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.