Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noapte 'fierbinte' pentru poliţişti: La 112 telefonul a sunat continuu!

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Poliţiştii au intervenit, sâmbătă, la 2.773 de evenimente, pentru a oferi ajutor celor aflaţi în nevoie sau pentru a menţine liniştea şi ordinea publică. Cea mai mare parte a acestora, respectiv 2.263, au fost sesizate prin 112, potrivit news.ro.

Poliţişti au acţionat în sistem integrat, alături de alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru siguranţa cetăţenilor şi liniştea comunităţilor. Astfel, au fost constatate 732 de infracţiuni, 140 de persoane fiind surprinse în flagrant delict, precizează Poliţia Capitalei.

Citește și: Ministrul interimar al Justiției, REACȚIE FULGER la suicidul de la Parchetul General

De asemenea, au fost depistate 4 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 19 măsuri preventive.

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 5.012 sancţiuni, a căror valoare se ridică la 1.915.000 de lei, iar ca măsuri complementare, au confiscat sau indisponibilizat bunuri de aproape 30.000 de lei.

În trafic, poliţiştii rutieri au acţionat cu 318 aparate radar pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 114 infracţiuni la regimul rutier. Totodată, au fost reţinute 416 permise de conducere şi retrase 78 de certificate de înmatriculare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.