Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noapte sângeroasă în România: doi morți în urma unor accidente rutiere teribile

breaking news ultima ora

Un tânăr de 19 ani a murit, duminică, într-un accident rutier în judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat şi a ajuns în curtea unei case, informează News.ro.

”În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un accident în localitatea Rebra. Din primele date, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din localitate, a părăsit partea carosabilă răsturnându-se în curtea unui imobil”, a transmis, duminică, IPJ Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că, în urma accidentului, tânărul a fost declarat decedat la locul evenimentului.

Poliţiştii Serviciului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă, urmând să stabilească cauzele şi modalitatea producerii evenimentului rutier.

Buzău: Un bărbat a murit după ce a lovit cu mașina mai multe autoturisme parcate

Un bărbat de 64 de ani, din Buzău, a murit sâmbătă noaptea, după ce mașina pe care o conducea a lovit mai multe autoturisme parcate și apoi s-a răsturnat, informează Mediafax.

Potrivit Poliției Buzău, autoturismul condus pe Șoseaua București către municipiul Buzau, de către un șofer în vârstă de 64 de ani, din Buzău, a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu mașinile staționate. După impact, mașina s-a răsturnat.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului, iar alți patru pasageri cu vârstele cuprinse între 15 și 18 ani, toți din Costești, au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.