Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi contracte semnate la MDRAP: Peste 4,5 milioane de euro în prima etapă a programului Interreg V-A România–Ungaria

www.mdrap.ro
MDRAP

Programul Interreg V-A România–Ungaria anunță semnarea de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice din România, în calitate de Autoritate de Management a Programului, a primelor 4 proiecte aferente primului Apel deschis, în valoare totală de peste 4,5 mil. euro, potrivit unui comunicat al MDRAP, remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi: OFICIAL - CSM RECUNOAŞTE încheierea unui protocol cu SRI: 'Documentul a fost DENUNŢAT în martie 2017, prin acordul părţilor'

Cele 4 proiecte contractate au o valoare totală de 4.615.545,86 euro, din care 3.923.213,97 euro din Fondul European de Dezvoltare Regională. Alocarea finanțării FEDR este de 2.400.688,12 euro pentru beneficiarii români, respectiv 1.522.525,85 euro pentru beneficiarii maghiari. Proiectele contractate vizează inițiative privind patrimoniul natural, cultural și istoric (Prioritatea de investiții 6/c), respectiv managementul riscurilor și al dezastrelor ((Prioritatea de investiții 5/b), mai precizează sursa citată.

Contractarea primelor proiecte reprezintă o etapă importantă în cadrul Programului și marchează un debut vizibil și concret al consolidării coeziunii economice, sociale și teritoriale în aria eligibilă a acestuia. Le dorim succes beneficiarilor în implementarea proiectelor și îi asigurăm de întregul sprijin din partea structurilor Programului în realizarea acțiunilor și atingerea obiectivelor stabilite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.