Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi denunturi la DNA. Cine incearca sa isi asigure libertatea

DNA

Noi denunturi de fac miercuri la DNA in speranta ca procurorii si judecatorii vor aprecia colaborarea cu anchetatorii si vor fi mai indulgenti cand vine vorba de hotararea masurilor preventive.

Astfel Dorin Cocos si Alin Cocos au cerut sa fie adusi la DNA pentru a face noi denunturi, in conditiile in care Dorin Cocos spera sa obtina o decizie definitiva in instanta care sa ii permita sa se intoarca acasa. Denunturile celor doi ar viza oameni influenti din cercul politic care au finantat sau au beneficiat de finantari ilegale, sustin surse judiciare citate de Romania TV.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis marti că Dorin Cocoş poate fi cercetat în arest la domiciliu în Dosarul Bica 2. Decizia nu este definitivă, iar omul de afaceri va putea fi eliberat din arestul preventiv abia după judecarea contestaţiei DNA. În Dosarul Bica 2, Dorin Cocoș este acuzat de trafic de influență (două fapte) și dare de mită.

Dorin Cocoş a obţinut înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu şi în Dosarul Microsoft, în luna februarie. În dosar, Cocoş este acuzat de trafic de influență și spălare de bani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.