Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii cumplite despre CRIMA comisă de șeful din SRI: Ce au aflat, de fapt, anchetatorii abia la spital

www.observator.tv
șef SRI Prahova accident

Colonelul Silviu Deatcu a fost protagonistul unui accident înfiorător în localitatea Tâncăbești. Aurelia, o tânără mămică, a fost spulberată pe o trecere de pietoni de maşina condusă de şeful SRI Prahova.

Tânăra a fost lovită de maşină în timp ce traversa regulamentar strada, iar angajatul Serviciului Român de Informaţii, care, potrivit unor surse, se afla chiar la volanul maşinii de serviciu, a fost descoperit de poliţişti ca fiind într-o avansată stare de ebrietate.

Citește și: Dezvăluiri despre avocatul criminalei de la metrou: Câți bani primește pentru a o reprezenta pe Magdalena Șerban

Deşi iniţial şeful SRI Prahova a fost descoperit cu o alcoolemie de 0,45 în aerul expirat în momentul producerii accidentului, conform unor surse, se pare că şeful SRI Prahova avea o alcoolemie dublă, de 0.95, potrivit primei probe de sânge analizate de IML.

De asemenea, în faţa anchetatorilor, colonelul Silviu Deatcu a susţinut că îl deranja ceva la pedalier, s-a aplecat să îşi regleze covoraşul, iar când a ridicat privirea, a simţit impactul. Nu a ştiut ce a lovit, s-a dat jos din maşina şi a sunat la 112, după care a văzut o geantă pe stradă şi, la câţiva metri distanţă, corpul femeii, anunță Observator.tv.

Citește și: Ministrul Justiției, sesizare URIAȘĂ către DIICOT: Tudorel Toader le-a transmis procurorilor cine a pătruns în arhiva SIPA fără certificat

În cauză s-a deschis un dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările, pentru a stabili exact motivele care au dus la producerea tragediei. Şeful SRI Prahova, cercetat pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului, şi-a dat demisia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.