Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii de culise despre incendiul de la Podul Kerci: explozia a cuprins șapte rezervoare!

Twitter
pod crimeea

Un camion a fost implicat într-o explozie pe podul Crimeea, relatează Agenţia de presă RBC cu referire la declarația Comitetului Național Antiterorism. Explozia a cuprins șapte rezervoare de combustibil ale trenului. Două travee ale podului s-au prăbușit parțial. ''Astăzi, la ora 6:07, pe podul Crimeea, din direcţia Peninsulei Taman, pe partea unde circulau automobilele a avut loc o explozie a unui camion ceea ce a dus la incendierea a șapte rezervoare de combustibil ale unui tren care se îndrepta spre peninsula Crimeea, scrie Rador.

A avut loc o prăbușire parțială a două travee ale podului. Arcul de oțel susținut de cabluri de la mare înălțime deasupra apei, deasupra părții navigabile a podului nu este deteriorat, a specificat Comitetul Național Antiterorism, într-un comunicat primit de agenție. Reamintim că incidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă pe podul Crimeea. Traficul rutier și feroviar de-a lungul pasajului superior au fost suspendate.

Citește și: Ministerul rus al Apărării reacționează după exploziile de pe podul Kerci - Pe unde vor fi trimise proviziile pentru frontul de sud .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.