Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi DETALII de la procurori despre profesorul de sport care a întreținut relații sexuale cu trei eleve, în starea de urgență: Cum le ademenea dascălul

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

Un profesor de sport în vârstă de 29 de ani, din Tulcea, este acuzat că în perioada stării de urgență a întreținut relații sexuale cu trei eleve minore, profitând de influența pe care o avea asupra lor, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni de Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag, profesorul de educație fizică, în vârstă de 29 de ani, este cercetat pentru act sexual cu un minor în formă continuată.

De fapt, polițiștii din Topolog, județul Tulcea, au fost sesizați de mama uneia dintre elevele profesorului, că acesta ar fi întreținut în mod repetat raporturi sexuale cu fiica ei, precum și cu alte eleve ale școlii gimnaziale din localitate.

Citește și: BREAKING - Dana Budeanu prezintă înregistrarea VIDEO cu Nicuşor Dan. Imaginile care aruncă în aer alegerile locale în Capitală

„În urma cercetărilor, au fost identificate până în prezent un număr de trei victime, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani, pe care inculpatul le-ar fi determinat prin influența pe care o avea asupra lor ca, în perioada aprilie – iulie 2020, să întrețină mai raporturi sexuale”, se arată în comunicatul procurorilor.

Profesorul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, apoi procurorul a solicitat Judecătoriei Babadag luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.