Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii despre avionul prăbușit în Buzău - Prefectura nu avea cunoștință de o autorizație de survol

Reprezentanții Prefecturii Buzău spun, referitor la avionul prăbușit în zona Baraj Siriu, că nu știu să fi existat vreo aprobare pentru survol. În zonă plouă continuu, însă nu a fost furtună.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, Gabriel Cozma, a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu știu de existența vreunei aprobări de survol.

„În momentul de față nu se cunoaște că ar exista aprobare pentru survol în zonă. Două persoane sunt decedate, dar nu se știe indentitatea lor. Nu se știe locul de unde a decolat, epava a fost găsită acum 10 minute. Foarte urâtă este vremea. De noaptea trecută a plouat continuu, iar plafonul de nori e destul de jos, însă nu a fost furtună", a spus Gabriel Cozma.

Citește și: Traian Băsescu încearcă să-i dea lovitura de grație lui Liviu Dragnea! Mutare dură

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în județul Buzău, două persoane fiind găsite decedate. Este vorba despre doi afaceriști.

Autoritățile din Buzău au intrat în alertă după ce un localnic din Nehoiu a sunat la 112 și a anunțat că într-o zonă greu accesibilă a găsit bucăți dintr-un avion ce pare a fi de mici dimensiuni. Spre locul indicat au plecat polițiști, pompieri, jandarmi și echipaje de la Ambulanță.

Citește și: Lovitură pentru PSD: Klaus Iohannis speculează la maximum ruptura dintre Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.