Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii despre uciderea omului de încredere al lui Putin în SUA:Ce s-a întâmplat înaintea crimei

putin

Noile dovezi apărute în cazul morţii lui Mihail Lesin indică faptul că este posibil ca acesta să fi fost implicat într-o bătaie în noaptea în care a murit. Iniţial, s-a afirmat că fostul ministru a murit de infarct miocardic.

Misteriosul deces al lui Mihail Lesin, fost consilier prezidenţial şi mogul media, a căpătat o nouă turnură la sfârşitul săptămânii trecute când medicii legişti americani au raportat noi dovezi care indică faptul că acesta a murit în urma unor răni provocate de lovituri la cap. Kremlinul şi Ministerul rus de Externe au susţinut că aşteaptă ca Washingtonul să furnizeze mai multe detalii asupra cazului.

Citeşte şi: Tăriceanu îl face praf pe Cioloş, dar nici PNL nu scapă: 'Să fie demis'

Rapoartele ulterioare, care au făcut referire la două surse anonime apropiate de Lesin, au sugerat că este foarte posibil ca fostul ministru să fi fost implicat într-o bătaie în noaptea morţii sale. O sursă a susţinut că Lesin a fost boxer în tinereţe şi că “era cunoscut faptul că el se implica în conflicte”. “Acesta a fost caracterul său, era încăpăţânat”, a susţinut sursa. Noile informaţii au ieşit la iveală la 4 luni după ce Lesin a fost găsit mort în 5 noiembrie 2015 pe podeaua camerei sale de la Hotelul Dupont Circle din Washington. Iniţial, rudele lui Lesin au raportat că acesta ar fi murit în urma unui infarct miocardic. La acea vreme, poliţia şi experţii medicali din SUA nu au raportat existenţa unor dovezi care să indice că ar fi fost vorba de o moarte violentă, susţinând doar că nu au existat răni provocate de gloanţe.

Citeşte şi: SCANDAL uriaș în politica din Georgia: Şantaje sexuale şi înregistrări incendiare

Mihail Lesin a fost un membru influent în cercul de apropiaţi ai lui Vladimir Putin. Din 1999 până în 2004 el a fost ministru al mass mediei, monitorizând o politică guvernamentală agresivă pe baza căreia a fost instalat controlul asupra mass mediei Rusiei, anunță epochtimes.ro.

Citeşte şi: Aşa ceva?! Criteriul uluitor prin care îşi selectează PSD candidaţii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.