Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL uriaș în politica din Georgia: Şantaje sexuale şi înregistrări incendiare

georgia osethia

Scena politică din Georgia este în fierbere după ce pe YouTube a fost postată vineri o înregistrare cu scene sexuale în care protagonista pare a fi o responsabilă a unui partid de opoziţie, iar între timp au apărut şi ameninţări cu difuzarea altor 'sex-tapes' compromiţătoare cu alţi politicieni, transmite luni AFP.

Filmată cu o cameră ascunsă, respectiva responsabilă este fost ministru şi membră a partidului de opoziţie pro-occidental Democraţii Liberi, iar imaginile o arată făcând dragoste cu un patener necunoscut. Dar luni a fost postată pe internet o altă înregistrate cu orgii sexuale la care participă mai multe persoane neidentificate. Imaginile sunt însoţite de un avertisment adresat către patru persoane, doi fiind membri ai coaliţiei aflată la putere, Visul Georgian, iar ceilalţi doi sunt un opozant şi o jurnalistă celebră.

Citeşte şi: Aşa ceva?! Criteriul uluitor prin care îşi selectează PSD candidaţii

Cei care au difuzat această a doua înregistrare îi ameninţă pe cei patru că vor urma dezvăluiri stânjenitoare despre viaţa lor privată dacă nu părăsesc viaţa politică. După publicarea respectivelor imagini, accesul la YouTube a fost blocat luni în Georgia pentru scurt timp, iar premierul Ghiorghi Kvirikaşvili a calificat aceste înregistrări drept şantaj şi un atac împotriva statului. La rândul său, preşedintele partidului Democraţii Liberi, Irakli Alasssania, a acuzat 'unele cercuri guvernamentale' că sunt în spatele acestui atac. În Georgia vor avea loc în luna octombrie alegeri legislative. În anul 2012, postarea pe internet a unor imagini cu scene de tortură înregistrate în închisorile georgiene a contribuit la înfrângerea în alegeri a partidului fostului preşedinte pro-occidental Mihail Saakaşvili, iar scrutinul de atunci a fost câştigat de coaliţia Visul Georgian, condusă de miliardarul Bidzina Ivanişvili.

În anul 2014, ministrul adjunct de interne la acea vreme, Guela Khvedelidze, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare după ce a publicat pe reţelele de socializare o înregistrare video cu o scenă din viaţa privată a unui jurnalist susţinător al opoziţiei, spune Agerpres.

Citeşte şi: Augustin Zegrean aruncă bomba: Vrea o lege a interceptărilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.