Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii în cazul incendiului care a mistuit Palatul Episcopal Greco-Catolic din Oradea: Poliția a intrat pe fir pentru DISTRUGERE

captura facebook
incendiu Oradea

Polițiștii bihoreni s-au autosesizat pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere în cazul incendiului de la Palatul Episcopal Greco-Catolic din Oradea, cercetările fiind făcute sub coordarea procurorilor. Imobilul nu avea asigurare pentru incendiu.

Șeful IPJ Bihor, Alin Haniș, a declarat, duminică, într-o conferință de presă la Oradea, că zona din jurul Palatului Episcopal Greco-Catolic este securizată pentru a nu cădea elemente de construcție care să rănească cetățenii.

Citește și: Dezvăluire grea! Cine este cuscrul lui Liviu Dragnea și cu ce se ocupă tatăl miresei lui Ștefan Valentin Dragnea

”Duminică dimineață ne-am autosesizat pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, s-a efectuat cercetare la fața locului sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, procurorii au și fost să vadă ce s-a întâmpla. Vom securiza zona pentru a nu mai fi un pericol pentru cetățeni, să eliminăm orice risc de a cădea de sus un corp care să rănească oamenii”, a spus Haniș.

Potrivit acestuia, palatul este sigilat, cauzele izbucnirii incendiului fiind în curs cercetare.

Citește și: Atenție! Boala ar putea fi transmisă pe apă

Adjunctul șefului ISU Bihor, Alexadru Csilik, a declarat, la rândul său, în aceeași conferință de presă, că, în total, pentru stingerea incendiului, au intervenit 114 subofițeri pompieri și șase ofițeri cu 10 autospeciale cu apă și spumă și două autospeciale cu scară.

”S-a intervenit atât din exterior, cât și din interior”, a spus Csilik.

Citește și: Cristi Brancu va avea o nouă colegă la emisiunea „Agenția Vip”! Cine este aceasta

Purtătorul de cuvânt al Episcopiei Greco-Catolice Oradea, Anton Cioba, a precizat în conferința de presă că imobilului nu avea asigurare pentru incendiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.