Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii macabre despre crima care a șocat planeta: rămășițele fotomodelului Abby Choi, găsite în frigider și în oale de gătit

news.ro.
abby choi

Fostul soţ, fostul socru şi fostul cumnat ai unei tinere top-model, ale cărei rămăşiţe dezmembrate au fost descoperite la Hong Kong, au fost inculpaţi luni pentru crimă, informează AFP.

Rămăşiţele modelului şi vedetei de social-media Abby Choi, care apăruse recent pe coperta revistei de modă L'Officiel Monaco, au fost descoperite vineri într-o casă închiriată şi pregătită special pentru ca autorii crimei să scape de cadavru, conform poliţiei.

I-au tocat corpul cu un tocător de carne

Tânăra în vârstă de 28 de ani, urmărită de peste 100.000 de persoane pe Instagram, era dată dispărută de marţi, 21 februarie, a declarat luni procurorul la Tribunalul Municipal din Kowloon, în metropola Hong Kong.

Poliţia anunţase sâmbătă că a descoperit rămăşiţe în frigider şi în nişte oale de gătit, inclusiv a ceea ce pare să fie craniul victimei.

Fostul ei soţ, Alex Kwong, în vârstă de 28 de ani, precum şi tatăl şi fratele său, Kwong Kau şi, respectiv, Anthony Kwong, au apărut luni în faţa instanţei şi au fost acuzaţi de crimă. Toţi trei riscă închisoarea pe viaţă.

Fosta soacră a lui Abby Choi, Jenny Li, a fost acuzată de obstrucţionarea justiţiei prin distrugerea de probe.

În casa de la malul mării unde au fost descoperite rămăşiţele, un fierăstrău electric şi un tocător de carne au fost lăsate în urmă după ce au fost folosite pentru a tăia carnea umană, a declarat Alan Chung, un şef din cadrul poliţiei din Hong Kong.

Gaură în partea din spate a craniului

O examinare medico-legală a descoperit o gaură în partea din spate a craniului. "Credem că victima a fost atacată în timp ce se afla în vehiculul (care a transportat-o până la casă, n.r.) şi că era deja inconştientă la sosire", a declarat Chung reporterilor duminică seara.

Miza

Potrivit anchetatorilor, Choi avea dispute financiare legate de o proprietate de lux cu fostul ei soţ şi cu familia acestuia.

Mamă a doi copii, Choi divorţase de Kwong şi se recăsătorise cu Chris Tam, moştenitorul unei familii bogate din Hong Kong.

Fostul ei soţ a fost arestat sâmbătă pe un ponton din Hong Kong, de unde încerca să fugă din oraş cu o barcă rapidă, a precizat poliţia.

Un al cincilea suspect care are legătură cu fostul socru al victimei a fost arestat duminică, fiind acuzat că "a ajutat criminalii".

Chung a declarat că toţi suspecţii din acest caz au fost arestaţi, dar că anchetatorii continuă să caute rămăşiţele lipsă ale modelului ucis.

Judecătoarea Peony Wong a refuzat luni eliberarea pe cauţiune a inculpaţilor şi a amânat cazul până în luna mai

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.