Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii despre moartea învăluită în mister a șefului Serviciului de Securitate al Ucrainei din Kirovograd: apropiații spun că era suprasolicitat

twitter.com
ucraina armata

Șeful Serviciului de Securitate al Ucrainei în regiunea Kirovograd, locotenent-colonelul Oleksandr Nakonechny a fost bolnav înainte de moartea sa misterioasă, relatează TSN.ua, referindu-se la informațiile ofițerilor de aplicare a legii care îl cunoșteau personal pe decedat. El a avut o temperatură ridicată a corpului.

Oleksandr Nakonechny a lucrat șapte zile pe săptămână, iar susele spun că a fost obosit.

"... Se știe că recent s-a îmbolnăvit, a avut febră. Ei vorbesc despre un pic de suprasolicitare - din prima zi a războiului a lucrat fără o singură zi liberă”, spun sursele citate.

Potrivit acestora, Nakonechny poate fi numit în siguranță un ofițer de succes.

"A lucrat în unitatea operațională de la Kiev - în departamentul care s-a ocupat de contraspionaj și de lupta împotriva corupției. În timpul mandatului său de șef al administrației regionale din Kirovograd, indicatorii de performanță s-au îmbunătățit, astfel încât nu există niciun motiv pentru a vorbi despre probleme în linia de servicii dacă pun presiune pe el este încă greu de spus", au adăugat oamenii legii.

Alexander Nakonechny a fost găsit mort.la 21 august. Potrivit presei, trupul său a fost găsit într-un apartament din Kropyvnytskyi de către soția sa. Potrivit informațiilor preliminare, Nakonechny a avut o rană prin împușcare penetrantă.

Nakonechny a fost numit în funcția de șef al Serviciului de Securitate al Ucrainei în regiunea Kirovohrad de la începutul anului 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.