Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii SPUMOASE de la episodul VIOLENT dintre Liviu Dragnea și Marcel Ciolacu: Ce spun MARTORII de la incident

Inquam Photos / Octav Ganea
marcel ciolacu consult vaccin

Secretarul Camerei Deputaților, Iulian Bulai (USR) și liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, au relatat miercuri, pentru MEDIAFAX, că la finalul ședinței de Birou Permanent, președintele forului, Liviu Dragnea și chestorul Camerei, Marcel Ciolacu, ambii de la PSD, au avut o discuție tensionată.

„Şedinţa de astăzi a Biroului Permanant a fost una cu multă tensiune. Nu l-am mai văzut niciodată pe preşedintele Dragnea atât de tulbure, agitat şi pus pe ceartă cu absolut toţi interlocutorii. Spre finalul şedinţei, a intrat în sală deputatul Ciolacu. Cu care preşedintele Dragnea s-a certat zgomotos preţ de mai multe minute, până la ieşirea din sală. Nu am văzut violenţă fizică. E drept, am văzut doi oameni care aproape ar sări unul la gâtul celuilalt. Preşedintele Dragnea pierde puterea în partid. Disperarea asta am simţit-o astăzi. Certând toţi colegii interlocutori din coaliţia de guvernare, opoziţia şi presa. Acest dublu condamnat penal trebuie să plece din fruntea Parlamentului. Avem oameni mult mai buni care ar putea să conducă inima democraţiei din România.”, a scris, pe Facebook, deputatul USR, Iulian Bulai, secretar al Camerei Deputaților, prezent în sală în momentul discuției dintre cei doi social-democrați.

Citește și: Firma lui Videanu ‘a dat atacul’ la Primăria Capitalei- Ce contract au semnat și la ce sumă se ridică valoarea acestuia

Acesta a adăugat că discuția Dragnea - Ciolacu a avut loc după ce s-a declarat închisă ședința de Birou Permanent. „Ca doi oameni care se ceartă, vorbesc tare unul la altul, țipă, urlă și gesticulează”, a adăugat Bulai.

Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că a asistat la discuția dintre Dragnea și Ciolacu și că gesturile liderului PSD transmiteau „foarte multă agresivitate”.

Citește și: Bucureștenii au parte și anul acesta de târgul de Crăciun! Câți bani a bagat Primăria Capitalei

„A fost o discuție care, prin limbajul non-verbal al dlui Liviu Dragnea, transmitea foarte multă agresivitate. Gesturi foarte ample, gesturi care trădează nervozitate. Și-au adresat cuvinte, dar nu le-am auzit. După ședința de Birou Permanent, dl Dragnea a mers către dl Ciolacu și și-a exprimat nemulțumirea prin ceea ce transmitea limbajul non-verbal”, a declarat Turcan.

Liviu Dragnea și Marcel Ciolacu nu au transmis, până la ora transmiterii acestei știri, un punct de vedere.

Citește și: Dăncilă iese la rampă: Ce se întâmplă, de fapt, cu deficitul bugetar .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.