Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri ale lui Florin Ghiulbenghian: Ce spune despre Marian Munteanu

dcnews.ro
Florin Ghiulbenghian

Florin Ghiulbenghian, omul devenit celebru după ce a depus mai multe anunţuri la DNA alături de Alina Petre, revine în forţă. După dezvăluirile de pe facebook despre Marian Munteanu, Ghiulbenghian a revenit cu alte dezvăluiri.

Detalii aici: Florin Ghiulbenghian, DEZVĂLUIRE de senzaţie despre Munteanu şi Măgureanu

Ghiulbenghian îi ţine partea lui Marian Munteanu şi spune că nu vede nimic rău în faptul că fostul lider al Pieţei Universităţii din 1990 să fie apropiat al lui Virgil Măgureanu, fostul şef al SRI.  "Îi uneşte studiile doctorale. Este greşit ca doi profesori universitari să discute unul cu celălalt? Au preocupări foarte avansate în ceea ce priveşte studiile doctorale, spre deosebire de Gabriel Oprea. Sunt un reprezentant al societăţii civile şi nu mi se par normale aceste atacuri ale societăţii civile la adresa domnului Marian Munteanu. Ele sunt departe de adevăr. El a fost primul care a reprezentat populaţia în 1990. Aceste atacuri continue la adresa lui îl martirizează.", a spus Ghiulbenghian pe B1TV.

Citeşte şi: SCANDAL monstru din cauza Patriarhului Daniel: Se cere retragerea titlului de Doctor Honoris Causa

Acesta s-a referit şi la acuzaţiile de trafic de armament pe care Marian Munteanu le-ar fi făcut alături de Virgil Măgureanu. "Trafic de armament nu au făcut niciodată niciunul dintre ei. Nu ştiu dacă au făcut altfel de afaceri. Am certitudinea că nu a făcut nicio operaţiune comercială ilegală. Nu cred că mai are o putere reală domnul Măgureanu în actualul SRI", a spus Ghiulbenghian.

Citeşte şi: Dezvăluiri şocante despre Marian Munteanu: Mioara Roman spune tot

Seria dezvăluirilor nu s-a oprit însă aici. Ghiulbenghian a aruncat o nouă bombă. "De ce nu ar fi omul americanilor? Dacă speculăm că ar fi omul SRI-ului, ceea ce nu cred, de ce să nu speculăm şi asta? Este cel mai bun candidat pentru că de 15 ani nu a făcut afaceri cu statul. Nu poate fi agăţat în niciun fel de către DNA. Cum să îl acuzi pe Marian Munteanu de faptul că ar fi fost un comunist notoriu? Am aflat că domnul Cristescu de la PMP şi domnul Rogin de la PNL au fost în partidul domnului Măgureanu. Asta înseamnă că sunt oamenii serviciilor?", a încheiat Florin Ghiulbenghian.

Citeşte şi: De meserie, candidat: Vrea din nou la Primăria Sectorului 1 cu un slogan de acum 20 de ani

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.