Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri despre fostul principe Nicolae: Scandaluri sexuale, DNA, interlopi și presă

Nicolae regele mihai

Fostul principe Nicolae a fost dezmoștenit, surprinzător, de către Regele Mihai! Deși era văzut drept urmașul său, Nicolae nu a profitat de șansa acordată de Rege. Se pare că ar fi ajuns să traiască nu ca o față regală, ci ca un tânăr obișnuit, cu multe petreceri, băutură și femei.

Vezi şi: BOMBA care zguduie Casa Regală: ”Mesajele semnate de Regele Mihai sunt FALSE, el e IZOLAT”

Nicolae a fost numit principe chiar dacă nu avea o pregătire profesională solică. A trăit la internat, apoi avut o tinerețe aventuroasă, luându-și o vacanță de cinci ani, între liceu și facultate, timp în care a fost în expediții și a predat cursuri de rafting în Kenya. Din 2009 în 2012, Nicholas a "urmat cursuri de management" la Royal Holloway, University of London, dar nici CV-ul său, nici site-ul Universității, nu arată că ar fi luat licența.

Ajuns în România, Nicolae, principe pe atunci, a făcut o înregistrare video care l-ar fi supărat pe Rege. La o masă cu ceva alcool, tânărul s-a urcat pe scaun și a spus "Eu sunt Regele României".

Vezi şi: Doi jurnalişti monarhişti, ameninţaţi cu instanţa de avocatul Casei Regale

Apoi, a urmat scandalul sexual. Una dintre colaboratoarele lui Nicolae a lăsat să se înțeleagă că a avut o relație intimă și refuză să-și întrerupă sarcina. La ședința Consiliului de Coroană din 1 august, Suveranul este ferm în ceea ce privește excluderea lui Nicolae din linia de succesiune. ”Parcă îl văd pe tatăl Meu!” spune Regele, referindu-se la comportamentul lui Carol al II-lea care a făcut mutl rău Monarhiei, scrie DCnews.ro

După dezmoștenirea sa, urmează o serie de dezvăluiri făcute de diverși membri ai Consiliului Regal care spun că principele ar fi ajuns în sfera de influență a unor politicieni, cu trimitere spre tineri și tinere din familii apropiate lui Traian Băsescu, și interlopii, personaje din ceea ce presa numește Mafia Imobiliară.

Vezi şi: Jurnalista Roxana Iordache, replică dură pentru avocatul Casei Regale: 'Chiar nu vă e ruşine?'

O serie de site-uri și ziare, printre care și Evenimentul Zilei, au lansat o serie de atacuri dure la adresa fostului principe.

În decembrie 2015, DNA lămurește misterul atacurilor susținute la adresa monarhiei. Reținerea Prințului Paul arată că adversarul Casei Regale este legat prin afaceri de sute de milioane de euro de combinatori imobiliari cu o puternică forță relaționară și materială, dar și de influenți oameni din presă, cum ar fi Dan Andronic. Direct interesat în dosar, potrivit procurorilor.

Vezi şi: Dezvăluiri bombă: Principesa Margareta a înregistrat mesajul video prin care anunţă decesul Regelui

”E posibil să fie un mesaj al Casei Regale care să oprească valul de intoxicări din ţară. Regele sau alt membru nu puteau să intre în scandal cu acesta sau cu Roxana Iordache. E bine că e linişte. Acest fost principe Nicolae e un personaj foarte complicat. Prin evoluţia lui el justifică decizia luată de Rege. Fostul principe Nicolae e un personaj extrem de incomod pentru el şi pentru Casa Regală. Scrisoarea foarte importantă trimisă de Regele Mihai către fostul principe în care îi spunea că nu a luat în serios decizia Regelui. Regele, văzând evoluţia proastă a fostului principe, i-a retras renta viageră.

Vezi şi: Fost şef TVR confirmă: Înregistrările video despre decesul Regelui există

I-a spus în acea scrisoare să ducă o viaţă demnă, să îşi găsească o slujbă. A fost o scrisoare cu caracter intern, doar pe canalele Casei Regale. Cred că a fost trimisă din Elveţia această scrisoare, pe data de 16 noiembrie anul trecut. Casa Regală a fost deranjată de nerespectarea unui pachet de înţelegeri pe care fostul principe l-a avut cu Regele Mihai. Regele Mihai era nemulţumit că principele Nicolae desfăşura vizite incognito în România în acea perioadă. Vizite care nu erau demne de un fost membru al Casei Regale. Nu făcea lucruri bune de a reuşit să-l supere pe Rege.

Cei care au susţinut acele prostioare că Regele nu mai semnează acte oficiale să reflecteze. S-a creat o stare de durată şi se dovedesc că nu erau reale în totalitate.”, a spus Radu Călin Cristea, fost director TVR, la Antena 3.

Vezi şi: Reacţie din TVR în scandalul din jurul Casei Regale: 'Este o manipulare ieftină'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.