Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacţie din TVR în scandalul din jurul Casei Regale: 'Este o manipulare ieftină'

casa regala rege familie regala

Jurnalistul Andrei Bădin a susţinut, marţi, 29 decembrie, că Principesa Margareta ar fi înregistrat deja la TVR mesajul prin care anunţă decesul Regelui Mihai. Jurnalista Camelia Csiki, unul dintre realizatorii emisiunii "Ora Regelui" de la TVR, reacţionează pe pagina personală de Facebook şi afirmă că totul este o manipulare ieftină.

Vezi şi: Dezvăluiri bombă: Principesa Margareta a înregistrat mesajul video prin care anunţă decesul Regelui

"Am citit undeva despre scandalul prefabricat în care a fost atrasă Casa Regală! Știam că un jurnalist controversat îl pregătește. Nu am vrut să mă amestec în această manipulare, dar văd că individul acesta fără scrupule a atras și TVR-ul...mai exact pe noi, echipa emisiunii noastre. Vă asigur CĂ TOTUL ESTE O MINCIUNĂ! TVR NU A ÎNREGISTRAT NICIUN MESAJ PENTRU MOARTEA REGELUI MIHAI! Nici eu, nici Bogdan, nici altcineva din TVR nu a filmat-o pe Principesa Margareta vorbind despre moartea Regelui. Este o manipulare ieftină. Nu s-a pregătit așa ceva! Nici nu ne-am gândit la asta! TOTUL ESTE O MINCIUNĂ, așa că eu aș fi privi cu suspiciune tot restul!", scrie Cameria Csiki.

Vezi şi: BOMBA care zguduie Casa Regală: ”Mesajele semnate de Regele Mihai sunt FALSE, el e IZOLAT”

Afirmaţiile jurnalistei de la TVR vin pe fondul unui scandal care are în centru Casa Regală. Jurnaliștii monarhiști Roxana Iordache și Marius Ghilezan au scris pe Facebook că, în acest moment, Regele Mihai ar fi prizonierul unor structuri sugerând că acestea ar aparține serviciilor de informații, iar de acest lucru nu ar fi străin Principele Radu, soţul Principesei Margareta. Roxana Iordache, care a fost membru al Consiliului Regal alături de Alexandru Paleologu, Octavian Paler, Doina Cornea, Eleodor Focsăneanu și alții, a scris că Regele nu mai ia nici o hotărâre, iar toate actele și mesajele sale sunt, de fapt, realizate de alții. Chiar actul de excludere din Familia Regală a Principelui Nicolae nu ar fi semnat de Rege, a susținut Roxana Iordache. Scandalul a fost amplificat de avocatul Casei Regale, Ioan Luca Vlad, care i-a amenințat pe cei doi jurnaliști cu procese.

Vezi şi: Doi jurnalişti monarhişti, ameninţaţi cu instanţa de avocatul Casei Regale

Vezi şi: Jurnalista Roxana Iordache, replică dură pentru avocatul Casei Regale: 'Chiar nu vă e ruşine?'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.