Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri din Dosarul ANRP: Alin Cocoş a fost turnat în tribunal

cancan.ro
alin cocos

Ies la iveală noi dezvăluiri incendiare din Dosarul ANRP. Băiatul lui Dorin Cocoş, Alin a fost turnat în tribunal.

Curtea Supremă a judecat miercuri un nou termen al dosarului ANRP în care sunt judecaţi Alina Bica, fosta şefă a DIICOT, dar şi Dorin şi Alin Cocoş. În faţa instanţei a dat declaraţie un martor care a precizat că a auzit de la o colegă că l-a găsit pe Alin Cocoş la vicepreşedintele ANRP, Sergiu Diacomatu, cu picioarele pe biroul acestuia.

Citeşte şi: Victor Ponta detonează bomba: 'E jale. Va fi la fel de rău ca-n 2010' / VIDEO

Martorul audiat miercuri de magistraţi este Alexandru Farcaş, fost şef al Serviciului informatică şi arhivă. El le-a mai spus judecătorilor că nu-l cunoaşte pe Gheorghe Stelian, zis Stelu, şi că a auzit de existenţa dosarului de despăgubiri deoarece vedea pe calculator dosarele în lucru şi i-a sărit în ochi valoarea foarte mare a despăgubirii. „Existau discuţii în instituţie cu referire la acest dosar deoarece avea o valoare foarte mare. Discuţii între colegi, în pauze. Existau discuţii în pauza de ţigară că dosarul ar fi susţinut de vicepreşedintele Sergiu Diacomatu”, a precizat Farcaş, potrivit news.ro. De asemenea, el mai a declarat că a aflat că Diacomatu a fost vizitat de Alin Cocoş în birou la ANRP şi că relaţia dintre Diacomatu şi Crinuţa Dumitrean, fosta şefă a ANRP, era una tensionată. „Discuţiile erau în sensul că în spatele lui Diacomatu ar fi Alin Cocoş. Am găsit la un moment dat în calculator un fişier în care erau trecute într-o listă mai multe dosare. Cel al lui Gheorghe Stelian era în listă şi l-am identificat după nume şi valoare”, a spus Farcaş.

În acest dosar a fost arestat şi omul de afaceri Dorin Cocoş, suspectat că a solicitat 10 milioane de euro de la Gheorghe Stelian pentru a interveni pe lângă comisia de la ANRP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.