Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri halucinante despre Florian Coldea: Ce spune un celebru primar

twitter.com
Florian Coldea

Noi dezvăluiri halucinante despre fostul adjunct SRI, Florian Coldea, dar şi despre fostul şef al instituţiei, George Maior. Un celebru primar scoate la iveală amănunte uluitoare de la constituirea partidului lui Gabriel Oprea, UNPR. Cătălin Cherecheş, edilul de la Baia Mare spune că serviciile au constituit UNPR şi că George Maior era pregătit să devină preşedinte sau premier al României. Mai mult, Coldea ar fi fost cappo di tutti cappi.

Citește și: IMAGINI EXPLICITE Filme PORNO într-o instituție PUBLICĂ / VIDEO

"L-am văzut la Ministerul Apărării după ce Gabriel Oprea a devenit ministrul Apărării după ce s-a constituit UNPR. Undeva prin mai 2010. Oprea era sfătuit cum să se manifeste politic. Era important să fie prezenţi unii oameni cu o poziţie în stat ca să li se spună să vină în UNPR. Coldea avea butoane peste tot, dar nu ştiu dacă se pricepea la toate. L-am aşteptat pe Coldea cu hârtiile pe masă. Şerban Mihăilescu se ocupa de hârtii. Mihăilescu încropea statutul. Au fost mai multe întâlniri informale la care erau prezenţi oameni importanţi din stat. George Maior, Florian Coldea sau Ilie Botoş. Botoş era un om de casă al UNPR", a tunat Cherecheş în direct la România TV.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Primele fotografii cu Denisa Manelista

Şi asta nu e tot. Cherecheş spune că majoritatea celor din UNPR au fost aduşi cu forţa în acest partid. "Toţi care am participat la înfiinţarea UNPR ştiam că şeful nostru suprem e George Maior. Ştiam că pe el puteam să îl susţinem şi pentru funcţia de premier şi pentru cea de preşedinte. Majoritatea celor din UNPR au fost aduşi cu forţa. Li s-a sugerat că e mai bine aşa pentru viaţa lor, pentru cariera lor, pentru familia lor. Eu nu sunt o victimă şi nu am fost victima cuiva. Coldea reprezenta şi pentru Maior un fel de putere supremă. Putea accesa lejer foarte multe sfere ale puterii", a mai spus Cherecheş.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.