Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi DEZVĂLUIRI în scandalul de la Realitatea TV: Ce ar fi făcut Dorin Chioțea și ce planuri avea

Realitatea

Edward Pastia a făcut noi dezvăluiri despre scandalul momentului de la Realitatea TV. Managerul executiv al postului de televiziune a spus pe pagina sa de Facebook că Dorin Chioțea este un analist media slab. "DC uită să pomenească despre desele email-uri trimise către redacţie, în care își porcăie de-a dreptul colegii", a scris Edward Pastia pe Facebook. Reacția vine după ce Dorin Chioțea a fost suspendat pe termen nelimitat, pentru că a lăudat transmisia Antena 3 de la parada de la Arcul de Triumf.

"Îi doresc domnului Dorin Chioţea mult succes în încercarea de a deveni şeful FRF.", a încheiat Edward Pastia.

"Ce uită Dorin Chiotea să spună

Am menţionat acum câteva luni că nu voi mai asista pasiv la agresivitatea unora la adresa mea şi a colegilor. Şi asta pentru că unii muncesc din greu să ţină sus staţia asta. Fac sacrificii, uneori incredibile. Cum, desigur, a făcut şi Dorin Chioţea. Da, uneori greșim, individual sau împreună.

Așadar, fiţi atenţi un pic:

- postarea trimisă către tolo.ro nu este cea iniţială ci una modificată. A doua, mai exact.

- nu Antena 3 a realizat transmisia ci o companie privată. Postul în cauză a preluat doar "semnalul".

Citește și: SCANDAL la Realitatea TV: Prezentator cunoscut, suspendat pe termen nelimitat

- nu este vorba de cenzură ci de colegialitate. Respect faţă de munca unor colegi. Dealtfel, Dorin Chioţea ar trebui să fie primul care să recunoască faptul că spunea pe post absolut tot ce-i trecea prin cap. Iar uneori greşea. Nu i s-a întâmplat nimic.

- DC nu este analist media. Iar dacă este, atunci este unul slab (vezi pct 2).

- eu nu iau decizii fără să cred în ele. DC uită să menţioneze de câte ori i-am salvat postul în ultimii doi ani şi jumătate. De două ori.

- DC uită să pomenească despre desele email-uri trimise către redacţie, în care își porcăie de-a dreptul colegii, de multe ori fără să aibă habar de "cauze şi condiţii". De fiecare dată am încercat să luăm lucrurile drept "încă o hachiţă a domnului Chioţea".

- DC uită să menţioneze de rating-ul emisiunii pe care o păstoreşte. Păstorea.

- DC nu suflă o vorbă despre faptul că i s-a permis să aibă un al doilea serviciu la Ministerul Tineretului. Şi chiar să invite în emisiunea lui oameni de acolo.

Aş mai dori să fac câteva precizări. Am observat că Dorin Chioţea, sau alţii, fac referire la faptul că am lucrat aproape 14 ani în cadrul Intact. Am toată stima faţă de toţi colegii mei din mass-media. Dar trebuie să ştiţi că sunt acelaşi om care, în noiembrie 2011, împreună cu alţii 102 colegi, ne-am dat demisia din acel trust - printre altele şi în numele libertăţii de exprimare. În momentul în care conducerea de atunci a chemat jandarmii să-mi alunge colegii care își cereau banii datoraţi, nici tolo.ro, nici Dorin Chioţea sau Radu Tudor nu au reacţionat "în numele libertăţii şi corectitudinii". De fapt, nu ne-a apărat nimeni. Eu nu trebuie să-mi justific munca, acei oameni care mă cunosc cu adevărat o pot face. Nu m-am plâns niciodată şi, ca mulţi alţii, am făcut sacrificii sau am tras pe brânci. Şi nu confund agresivitatea cu incisivitatea.

Aa, îi doresc domnului Dorin Chioţea mult succes în încercarea de a deveni şeful FRF.", a spus Edward Pastia pe Facebook.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.