Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi evoluții în scandalul din familia Adamescu

scandal

Adriana Constantinescu, care se prezintă publicului a fi nora lui Dan Adamescu susține într-o comunicare pentru stiripesurse.ro că cea care induce în eroare opinia publică este soția fostului om de afaceri și nu ea:

”Singura care isi insuseste in mod nedrept numele Adamescu este chiar doamna Carmen Palade, careia – conform cererii depuse chiar de dumneaei in 20.07.2015 – Judecatoria sectorului 1 i-a aprobat cererea de divort si de revenire la numele de Palade.

Personal, nicio secunda nu m-am prezentat altfel decat cu numele pe care-l am, respectiv Adriana Constantinescu.

Vreau ca si opinia publica sa stie – asa cum stie si doamna Palade - de ce inca nu port oficial numele Adamescu: pentru ca in valtoarea ultimilor ani si a problemelor aparute, atat mie, cat si lui Alexander, ni s-a parut total nepotrivit sa organizam o nunta…ar fi dat dovada de lipsa de respect si intelegere fata de problemele mai importante ale familiei.

Faptul ca fosta sotie a socrului meu ma numeste ‘domnisoara’ - in conditiile in care sunt mama celor 3 nepoti daruiti domnului Adamescu iar dansa a participat la ceremoniile de botez - dovedeste lipsa de respect si omenie. Este si ea mama, chiar daca multe voci contesta educatia oferita fiului ei, Rani - care de atatea ori a creat prejudicii de imagine numelui Adamescu.

Daca reprezentantii mass media au decis sa ma numeasca ‘nora lui Dan Adamescu’, eu nu pot decat sa le multumesc – insa nu eu am ‘dictat’ acest lucru.

Precizez ca imaginile difuzate de B1TV au fost prezentate marelui public doar pentru a arata ca, cu nici 4 ani in urma (24.03.2013), acest om minunat – Dan Adamescu – se tinea pe picioarele lui si ca era extrem de fericit sa fie in sanul familiei. Iata-ne acum in situatia de a nu-l mai avea printre noi, doar pentru ca acest sistem l-a condamnat la moarte prin incarcerare si lipsa acordarii sprijinului medical, de care avea nevoie - date fiindu-i multiplele afectiuni pe care, cu demnitate, nu le-a facut niciodata cunoscute.

La restul mentiunilor nu voi face nicio referire, pentru ca pozitia familiei Adamescu este deja publica, urmand a continua comunicarea transparenta cu mass media pe toate aceste teme.”, susține Adriana Constintinescu prin intermediul Mirelei Petrovan, reprezentatul de Comunicare al The Noua Group, firmă controlată de fiul vitreg al lui Dan Adamescu, Alexander Adamescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.