Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi filme și staruri anunțate la Berlinala 2017

film

Organizatorii Berlinalei au anunţat luni un alt lot de filme care vor fi prezentate în cadrul festivalului internaţional de luna viitoare, printre care şi sequel-ul comediei negre "Trainspotting" din 1996 sau noul film cu supereroi în care apar Hugh Jackman, Patrick Stewart şi Elizabeth Rodriguez, relatează DPA, scrie Agerpres

Regizorul britanic Danny Boyle a reuşit să adune distribuţia filmului din 1996 pentru sequel-ul care se va numi "T2 Trainspotting". 

Filmul, în care rolurile principale sunt deţinute de Ewan McGregor şi Robert Carlyle, va fi prezentat în afara competiţiei, ceea ce înseamnă că nu va intra în cursa pentru mult râvnitele premii ale festivalului.

Dezvăluire INCENDIARĂ: Sebastian Ghiță s-a AUTODETONAT în ultima înregistrare / DOCUMENT


Supereroul Wolverine (Hugh Jackman) revine pe marile ecrane în filmul "Logan", al regizorului new-yorkez James Mangold, alături de Profesorul X (Patrick Stewart), dar şi de Boyd Holbrook sau Elisabeth Rodriguez. 

Filmul lui Mangold va fi prezentat şi el în afara competiţiei, la fel ca şi noua producţie regizată de Gurinder Chadha, "Viceroy's House", a cărui acţiune se desfăşoară la sfârşitul erei coloniale britanice în India. Filmul îi are în distribuţie, printre alţii, pe Gillian Anderson şi pe Hugh Bonneville, dar şi pe răposatul actor indian Om Puri.

Ce are să-i reproșeze Liviu Dragnea lui Iohannis în scandalul momentului


În competiţia pentru Ursul de Aur se vor afla în schimb două filme din Asia difuzate la Berlin în premieră mondială, unul al regizorului sud-coreean Hong Sangsoo şi celălalt al japonezului Hiroyuki Tanaka, care îşi semnează lucrările cu pseudonimul Sabu. 

Regizorul turco-german Thomas Arslan va intra în cursă cu "Helle Naechte" (Nopţi strălucitoare), regizorul brazilian Marcelo Gomes cu "Joaquim", iar regizorul german Volker Schloendorff cu "Return to Montauk", un film despre un bărbat aflat în căutarea unei iubiri pierdute. 

Schloendorff a dobândit celebritatea internaţională în 1979 cu ecranizarea romanului clasic al lui Gunter Grass "Toba de tinichea". 

Berlinala 2017 va prilejui şi debutul regizoral al australianului Josef Hader, care este şi actor în filmul său "Wild Mouse", despre un bărbat care îşi pierde locul de muncă iar apoi îşi terorizează fostul şef.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.