Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi focare de COVID-19, depistate în județul Iași: 24 de persoane au fost testate pozitiv

forbes.ro
COVID-19 test pozitiv

Trei focare de COVID sunt active în judeţul Iaşi, două fiind înregistrate la un spital din municipiu, iar un altul la un centru de servicii sociale din judeţ. În total, în cele trei focare au fost diagnosticate 24 de persoane, conform news.ro.

Potrivit DSP Iaşi, unul dintre focare a fost semnalat la Centrul de Servicii Sociale din comuna ieşeană Mirosloveşti, unde doi angajaţi şi patru beneficiari au fost depistaţi cu Covid. Angajaţii au fost izolaţi la domiciliu sub monitorizarea medicului de familie, în timp ce beneficiarii au fost izolaţi în casele de tip familial.

Alte două focare se înregistrează la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi, la secţia AT,I şi la Clinica Chirurgie Cardiovasculară. Opt cadre medicale şi zece pacienţi din cadrul unităţii medicale au fost depistaţi pozitiv. În ambele secţii a fost instituită carantina.

Până marţi, în judeţul Iaşi au fost confirmate 76.195 cazuri cu persoane infectate cu Covid, 463 dintre acestea fiind înregistrate în ultimele 24 de ore. În ultimele 24 de ore, în judeţ s-au efectuat 41 de externări şi 45 de internări.

De asemenea, în acelaşi interval s-au înregistrat două decese în rândul persoanelor confirmate pozitiv, numărul total de decese ajungând în judeţul Iaşi la 2.097.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.