Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi imagini cu tânărul drogat din Bucureşti, care a murit după un scandal cu Poliţia: Bărbatul se lovește singur pe mașini / Video

Radu Pop
Captură video
tanar drogat Bucuresti

Noi imagini cu tânărul drogat din Bucureşti, care a murit după un scandal cu Poliţia: bărbatul se aruncă singur pe mașini / Video

Noi imagini cu tânărul din Bucureşti care a murit în spital după un scandal cu poliţia au apărut în spațiul publi

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere de la un bloc din sectorul 5 se vede momentul în care acesta se automutilează şi se loveşte intenţionat de o maşină parcată.

Prietenii bărbatului au spus acesta a intrat în comă după ce a fost bătut crunt de poliţişti.

Există un dosar de ultraj care a fost întocmit de către polițiștii de la secția 17. Agenţii spun că unul dintre polițiști a fost rănit în momentul în care a încercat să-l imobilizeze, să-l încătușeze pe tânărul în vârstă de 30 de ani.

Pe de altă parte, familia și apropiații tânărului susțin în continuare faptul că bărbatul a fost lovit și că din cauza acestor lovituri a intrat în comă în momentul în care a ajuns la spital şi a murit în urmă cu câteva zile.

Cert este faptul că imaginile noi care au apărut îl arată destul de clar pe tânăr în momentul în care iese din apartamentul în care se afla într-un bloc din sectorul 5 al Capitalei, este dezbrăcat şi se aruncă peste mai multe autoturisme care erau în zonă.

Sunt și imagini mai vechi care arată momentul în care bărbatul se automutila, lovindu-se cu capul atât de zid, cât și de asfaltul de pe stradă, după care, spun cunoscuții, acesta ar fi fost urmărit de polițiști, iar în cele din urmă prins la aproximativ 100 de metri distanță.

Aici sunt informațiile contradictorii, pentru că, pe de o parte, body cam-urile aflate pe polițiști nu funcționau, cu toate că aceștia aveau obligativitatea de a le activa pentru a înregistra tot ceea ce se întâmplă, astfel încât acuzarea, membrii familiei, susțin faptul că polițiștii l-ar fi lovit în repetate rânduri pe tânăr.

Medicii l-au ținut în comă profundă timp de 2-3 zile, dar nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Cinci dintre polițiștii Secției 17 au ajuns, atât în cursul zilei de ieri, cât și în această dimineață, la Serviciul omoruri, au fost audiați şi au declarat, conform unor surse din anchetă, că l-au lovit pe tânăr doar la nivelul picioarelor, fără să provoace leziuni suplimentare.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.