Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi imagini din satelit - Rusia a desfăşurat spitale de campanie şi trupe și adăposturi suplimentare la graniţa cu Ucraina | Video

www.twitter.com
satelit Rusia ucraina

Noile imagini din satelit publicate de către Maxar Technologies (companie de tehnologie spaţială) arată că Rusia a desfăşurat trupe suplimentare, vehicule şi infrastructură logistică în ultimele zile, la graniţa cu Ucraina, potrivit CNN, anunță news.ro.

Cea mai clară imagine a fost surprinsă deasupra unui aerodrom, la sud-vest de Mazyr, Belarus, unde au apărut în ultimele zile zeci de corturi şi vehicule.

O imagine din satelit realizată pe 4 februarie arăta că zona era complet liberă. Acel aerodrom se află la mai puţin de 40 de kilometri de graniţa cu Ucraina.

Sursa citată a descoperit numeroase videoclipuri postate pe reţelele sociale care ilustrează o activitate semnificativă în zonă, unele convoaie apropiindu-se şi mai mult de graniţa cu Ucraina.

Imaginile din satelit din zonă, care au fost publicate anterior, au înfăţişat o activitate semnificativă în jurul Belgorodului, Rusia, iar cel mai recent set de imagini a surprins o acumulare suplimentară de forţe.

Maxar Technologies a precizat că un nou spital de campanie a fost construit pe un sit militar, la vest de Belgorod. Imaginile au evocat, de asemenea, trupe şi echipamente militare suplimentare la sud-vest de oraş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.