Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi informații de la Chișinău: Atacatorul de la aeroport a murit

protv.md
aeroport-chisinau

Cetățeanul tadjik care a ucis două persoane pe aeroportul din Chișinău, a murit după ce a fost împușcat de forțele de ortidine din Republica Moldova.

Rustam Ashurov, un cetățean al Tadjikistanului, care a deschis focul pe aeroportul din Chișinău, a murit în spital din cauza rănilor primite în timpul arestării sale

„Suspectul în dubla crimă de pe Aeroportul Internațional Chișinău a murit în urmă cu 15 minute”, se arată într-un comunicat al poliției. Poliția nu a oferit alte detalii.

Atacatorul de la Aeroport, Rustam Ashurov, în vârstă de 43 de ani, era dat în urmărire în Tadjikistan. Bărbatul ar face parte dintr-o grupare criminală, care pe 23 iunie, ar fi răpit vicepreședintele unei bănci, anunță Mediafax.

Cetățeanul din Tadjikistan, Rustam Ashurov, care a tras în aeroportul din Chișinău, a fost acuzat în țara sa de răpire, scrie presa rusă, citând Procuratura de la Dușanbe, potrivit deschide.md.

Potrivit Parchetul din Tadjikistan, Rustam Ashurov, născut în 1980, ca parte a unui grup infracțional, la 23 iunie anul acesta, l-a răpit pe primul vicepreședinte al Orienbank, Shukhrat Ismatulloev.

Vineri, un bărbat care a venit cu un zbor din Turcia a început să tragă pe aeroportul din Chișinău. Pentru că nu a fost lăsat să intre în țară, a deschis focul către polițiștii de frontieră. Două persoane au murit în urma incidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.