Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi ÎNREGISTRĂRI despre procurorul Negulescu: DEZVĂLUIRI despre o celebră deputată PSD / VIDEO

Mircea Negulescu

Ies la iveală noi înregistrări incendiare despre celebrul procuror DNA Prahova, Mircea Negulescu. Unul dintre denunţători, omul de afaceri Vlad Constantin, zis Şomeru face dezvăluiri incredibile despre practicile procurorului. Cel poreclit Şomeru îl acuză pe Negulescu de faptul că ar fi preluat afacerile unor inculpaţi pe care i-a băgat la puşcărie.

Citește și: S-au luat la bătaie în timpul unei emisiuni: Ce au făcut două fete / VIDEO

"Zici că a fost popă, frate. Am mai întâlnit un popă ca ăsta, hoţ aşa. A venit la mine şi mi-a spus de denunţ. A fost jegos, a arătat şi cine l-a denunţat ca să mi-l pună pe ăla în cap. Am aflat în puşcărie că i-a dat clasare. I-a dat clasare, i-a plătt operaţia lui Negulescu. Toate afacerile lui Ispas le-a luat Negulescu. L-a pus pe unul să îi dea bani cu camătă şi l-a băgat pe ăla cu şantaj şi camătă.", a tunat Şomeru, conform RTV.

Citește și: A intrat în era socializării: Un fost președinte și-a făcut cont

Şi asta nu e tot. Vlad Constantin a continuat seria acuzelor extrem de grave. "Când am fost să denunţ pe Doman a spus să nu scriu de Cantemir şi Beliu. Ăla de la salubritate plăteşte nu ştiu cât chirie, Stavri plăteşte la sfert. L-a trimis pe nepotu-său, să vezi cât e de jegos. L-a trimit pe nepot să îi dau lemn mai ieftin. M-a pus să îi iau fier beton şi să îi dau pentru casă. I-am zis că nu îi iau că nu am bani. A pus presiune pe judecători, pe Alina Szabo. Vrea să îl ardă şi pe judecător că nu ştiu ce manevră a făcut ăla. Mi-a spus că nu mă arestează nevinovat. Ia o firmă, pune pe băiat, pe numele lui.", a mai spus Şomeru.

Citește și: Fostul iubit al lui George Michael face dezvaluiri despre moartea artistului: Nici până acum nu a fost înmormântat

Vlad Constantin spune că procurorul Negulescu ar fi vrut 's-o îngroape' şi pe deputata Andreea Cosma. "Mi-a spus că o distruge pe Andreea Cozma. S-a învăţat că e protejat. I-a stricat vreo 2-3 afaceri lu' Andreea Cozma, Pe Andreea a nenorocit-o.", a încheiat Şomeru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.