Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi investiții în sectorul energetic pe axa Erevan-Teheran

Ambasadorul Armeniei în Iran, Artashes Tumanyan, s-a întâlnit cu ministrul iranian al petrolului Bijan Zangeneh, potrivit news.am.

Ambasada Armeniei în Iran a informat Armenia News-NEWS.am că, în timpul întâlnirii, ambasadorul Tumanyan a menționat că construirea celei de-a treia linii electrice de înaltă tensiune, care va permite utilizarea deplină a capacității conductei de gaze naturale Iran-Armenia va crește de mai multe ori cantitatea de gaze naturale care este importată în Armenia din Iran, iar electricitatea care este importată în Iran din Armenia, va fi finalizată în cursul anului.

Diplomatul armean a adăugat, în mod special, că, dacă această lucrare este organizată în mod corespunzător, conducta de gaze naturale Iran-Armenia ar putea diferi în mod benefic de conductele de gaz comune ale Iranului cu alte țări vecine din punct de vedere al fiabilității și eficienței, ceea ce poate fi un impuls suplimentar pentru aprofundarea cooperării bilaterale în acest domeniu.

Interlocutorii au abordat, de asemenea, căile spre intensificarea în continuare a schimburilor comerciale dintre Armenia și Iran.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.