Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi mișcări pe frontul din Ucraina - Rusia continuă mobilizarea pe teritoriul ocupat al regiunii Luhansk (Hanna Maliar)

luhansk

Ministrul adjunct al apărării din Ucraina, Hanna Maliar, susține că invadatorii ruși continuă mobilizarea pe teritoriul temporar ocupat al regiunii Luhansk, anunță RBC, potrivit Rador.

Celor recrutaţi li se promite că vor primi locuințele din care au fost scoşi cu forța ucrainenii care au părăsit teritoriul ocupat. Potrivit Hannei Maliar, în așezările Starobilsk, Șceastea, Novoaidar, Nijnoteple şi Novopskov din regiunea Luhansk, ocupanții au anunțat o nouă etapă a pregătirii militare la scară largă a trupelor ruse, cu desfăşurarea exercițiilor de mobilizare în perioada de primăvară-vară din acest an.

Rușii promit să le ofere locuințele din care ucrainenii au fost scoşi cu forţa

Ministrul adjunct al apărării a menționat că ocupanții intenționează să implice în aceste activităţi de mobilizare întreaga populație locală de sex masculin care are vârsta de recrutare, în primul rând pe cei care au primit cetățenia rusă și cei din așa-numita republică populară Luhansk. În plus, pentru a motiva potențialii recruți să intre în armata forțelor de ocupație, rușii promit să le ofere locuințele din care ucrainenii au fost scoşi cu forţa şi care au părăsit teritoriul ocupat.

Maliar a mai remarcat că bărbații care realizează că vor fi trimişi pe front după pregătirea militară își părăsesc locurile de muncă și își schimbă locul de reședință.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.