Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi mutări de la Digi la Europa FM: Plecările golesc redacția postului de televiziune al RCS&RDS

www.digi24.ro
logo Digi 24

Jurnaliștii Tudor Mușat, prospăt plecat de la postul Digi 24, și Sanda Nicola se alătură unui nou proiect editorial la Europa FM, alături de Cristian Tudor Popescu, Moise Guran si Teodor Tiță.

Sanda Nicola este în același timp și în echipa Digi24, pe tronsonul de știri de seară.

Postul de radio va lansa un bloc de cinci emisiuni noi de interviuri și dezbateri sub denumirea „Piața Victoriei”, din 18 februarie.

Noul proiect începe luni seară, de la ora 18:15, cu Cristian Tudor Popescu și Moise Guran, într-o emisiune moderată de Anca Simina, anunță reprezentanții postului.

Citeste si Si Dacian Cioloș îi cere lui Klaus Iohannis referendum pe justiție - România, condusă de un grup cu practici mafiote

Tudor Mușat, Sanda Nicola și Anca Gradinaru vor acoperi câte o zi de interviuri, marți, miercuri și joi, cu personalități din zona politică, economică și socială. Teodor Tiță va face sinteza săptămânii, în fiecare vineri, de la aceeași oră.

Titlul noului program este denumit „Piața Victoriei” pentru că „este un loc simbolic care reprezintă diversitatea vieții publice românești”, a spus Ciprian Dinu, directorul de programe de la Europa FM.

Ciprian Dinu, director de programe Europa FM:

“Intrăm într-o perioadă foarte intensă din punctul de vedere al actualității și credem că era necesar să răspundem nevoii ascultătorilor noștri de a înțelege mai bine lumea în care trăim. Este și motivul pentru care în acest proiect se regăsește una dintre cele mai bune selecții de jurnaliști români ai momentului.

De ce Piața Victoriei? Pentru că este un loc simbolic care reprezintă diversitatea vieții publice românești. E situat la intersecția dintre autoritatea publică și societatea civilă, dintre guvernanți și guvernați, este până la urmă punctul central al României.

Iar emisiunea își propune să devină un reper de claritate, locul în care ascultătorii vor fi ajutați să își formeze zilnic propriile concluzii, într-o manieră informată și coerentă.”

Jurnalistul Tudor Mușat unul dintre principalii prezentatori ai postului Digi 24, a părăsit stația la începutul acestei luni, după cum Paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate. Alături de acesta au plecat și alți câțiva reporteri, dar și editori și producători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.