Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi nume posibile în Guvernul propus al lui Dacian Cioloș

Dacian Ciolos

Deși mișcarea lui Dacian Cioloș nu e chiar nouă și teoretic ar fi fost timp destul care nu ar fi existat tragedia de la #Colectiv, nici până la această oră nu au apărut detalii concludente privind echipa pe care premierul desemnat o va propune Parlamentului.

Vezi și: De ce Iohannis și partidele trebuie să evite un guvern politic

În cea mai mare parte lumea politică centrală e de acord că Sorin Cimpeanu (Educatie) si Bogdan Aurescu (MAE) au sanse mari sa isi pastreze portofoliile si in Guvernul Ciolos. Nu trebuie uitat însă semnalul UDMR care l-a contestat pe Bogdan Aurescu despre care a spus că nu ar fi chiar un tehnocrat ci un apropiat al PSD.

Se vorbește intens de Mihnea Motoc, ambasadorul României în Marea Britanie ca posibil titular la Ministerul Apărării Naționale, însă despre el s-a cam tot vorbit în posturi ministeriale cam la fiecare guvern din 2008 încoace.

Laura Stefan este data de Romania TV ca titular la Justitiei. Hotnews susține ca au existat discutii cu Raluca Pruna, inalt functionar in Comisia Europeana, dar nu s-a ajuns la un acord.

Un alt nume care ar revenin în prim-plan este cel al lui Constantin Dudu Ionescu, consilier al presedintelui Iohannis care a fost dat de Mediafax drept posibil viitor ministru de Interne și despre care Hotnews susține că a avut discuții cu Dacian Ciolos, dar nu exista o decizie finala.

Și revin în atenție nume de funcționari europeni despre care se spune că ar urma să facă parte din Executiv, dar sunt șanse minime ca ei să și accepte: Mihail Dumitru - Ministerul Agriculturii, Daniela Gheorghe - Ministerul Finantelor si Tudor Constantinescu - Ministerul Economiei si Energiei, prezentați de România TV ca făcând parte din echipa Cioloș.

Vezi și: TO DO LIST-ul lui Dragnea pentru 'supusul' Cioloș

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.