Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi precizări despre jurnalista rusă care a protestat la TV și a fost reținută: Marina Ovsyannikova anunță că a fost eliberată

Marina Ovsiannikova

Poliția rusă a reținut-o pe jurnalista Marina Ovsyannikova, care în martie a întrerupt o transmisiune televizată în direct pentru a denunța acțiunea militară din Ucraina, a declarat duminică dimineață avocatul acesteia.

Nu a fost făcută nicio declarație oficială, dar anturajul ei a postat duminică un mesaj pe contul de Telegram al jurnalistei, potrivit Agenției France-Presse.

„Marina a fost reținută. Nu există nicio informație despre locul în care se află", se arată în mesaj.

Mesajul a inclus trei fotografii în care aceasta este condusă de doi polițiști către o dubă albă, după ce se pare că a fost oprită în timp ce se deplasa cu bicicleta.

Ovsyannikova a postat, de asemenea, imagini cu ea și cu doi câini pe pagina sa de Facebook, dezvăluind ulterior că a fost eliberată. „Am ieșit la plimbare cu câinii, abia am ieșit pe poartă și niște oameni în uniformă s-au apropiat de mine. Acum stau în Ministerul Afacerilor Interne din Krasnoselsky.”

Trei ore mai târziu, Ovsyannikova a spus că a fost eliberată. „Sunt acasă. Totul este în regulă", a scris ea. "Dar acum știu că este întotdeauna mai bine să vă luați o valiză și un pașaport dacă ieșiți în oraș", a spus jurnalista, potrivit The Guardian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.