Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi probleme la Olimpiadă: Au fost pierdute cheile de la Stadionul Maracana

agerpres
Maracana

Problemele organizatorilor Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro par să nu se mai termine niciodată după ce, vineri, au fost pierdute chiar cheile de la intrarea Stadionului Maracana, acolo unde trebuie să se desfășoare ceremonia oficială de deschidere, scrie ziarul L'Equipe citat de Agerpres.

Scene insolite, vineri dimineața, pe Stadionul din Maracana, unde pompierii au fost chemați de urgență de către organizatori, pentru a forța deschiderea ușilor, blocate de un lacăt ale căror chei nu se mai știe unde au fost puse. Cu alte cuvinte, o supărare suplimentară pentru gazdele braziliene, deoarece poarta estică a arenei sportive nu se putea deschide cu niciun chip. Pompierii au reușit, până la urmă, deblocarea ușii uriașe cu grilaj, după ce au fost obligați să utilizeze un clește de mari dimensiuni, special pentru tăierea metalelor.

Pentru a fi mai convingători, jurnaliștii de la L'Equipe au postat pe site-ul publicației un film care prezintă întreaga operațiune. Ceremonia de deschidere se poate desfășura astfel în condiții normale. Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică la JO 2004, de la Atena, va fi purtătoarea de drapel a delegației României, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, vineri, pe Stadionul Maracana, de la ora 20,00 (sâmbătă, 02,00, în România).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.