Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi probleme pentru Gigi Becali - Finanțatorul FCSB amenință că își va muta banii în conturi din străinătate

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Noi probleme pentru patronul FCSB în urma anchetei DNA cu privire la un posibil caz de spălare de bani. Gigi Becali susține că băncile din România nu mai vor să-i țină banii pentru că sunt hărțuiți de procurori. Finanțatorul FCSB susține că va face o adresă la DNA sau la SRI și va întreba dacă mai are voie să stea în țară, notează digisport.ro.

”E posibil să mă retrag puțin din viața publică. Acum am fost anunțat că trebuie să mut conturile de la bănci, din cauza procurorilor. Și ale mele, și ale fetelor. În 30 de zile eu trebuie să-mi mut conturile. O să întreb și eu: ”Domne, mai am voie să stau în România?” Eu unde să țin banii, dacă nu la bănci? O să fac niște adrese, la SRI: ”Bă, nu mă mai vreți în România?”

Scurgere de informații din regiunea chineză Xinjiang - Motivele incredibile pentru care oamenii pot fi trimiși în lagăre

Dacă nu îmi țin băncile banii, pentru că sunt procurorii pe ei toată ziua, că spălare de bani. Ce spălare de bani, demonstreaz-o? O să mă duc și eu la DNA: ”Domne, e în regulă ce face procurorul ăsta?” Sunt hărțuit într-un hal fără de hal. Trebuie să-mi zică: ”Băi, Becali, noi nu vrem să te muți din România”. Atunci rezolvați cu ălă, cu Ionescu, ăla. Nu-mi mai țin băncile banii, păi ce să fac cu ei”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali a anunțat și ce se va întâmpla cu FCSB, în cazul în care va decide să se mute în străinătate, sau dacă va fi nevoit să-și transfere banii în afara țării.

”Echipa nu pot să o las. Chiar dacă este să mă mut. Echipa nu o desființez. O să găsesc o modalitate să lucrez cu băncile de afară, sau să văd ce bancă de la noi vrea să-mi țină banii”, a mai spus Becali.

Gigi Becali a intrat în fotbal la începutul anilor 2000 și a preluat Steaua în 2003. Ulterior, omul de afaceri a fost obligat de instanță să-și schimbe numele echipei în FCSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.