Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi restricţii în Liban - Barurile şi cluburile de noapte, închise - Peste 160 de localităţi şi districte, plasate în carantină

Operation World
Liban

Autorităţile libaneze au anunţat duminică noi restricţii în încercarea de a opri răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, care a ucis peste 450 de oameni în ţara afectată deja de criza financiară şi de explozia masivă din Beirut din luna august, potrivit news.ro.

Activitatea barurilor şi cluburilor de noapte a fost suspendată pentru o perioadă nedeterminată, a anunţat duminică Ministerul de Interne.

Citește și: DOSAR Mario, fiul fugar al fostului șef LPF, a fost rugat insistent de cunoscuți să nu se suie la volan cu aproape doi la mie alcool și cocaină în sânge

În plus, 169 de localităţi şi districte au fost plasate în carantină. Există şi o interdicţie de circulaţie, între orele 01:00 şi 06:00, iar purtarea măştii este obligatorie în timpul călătoriilor.

Libanul, cu o populaţie de 6 milioane de locuitori, a înregistrat până în prezent peste 52.500 de contaminări cu SARS-CoV-2 şi 455 de decese asociate coronavirusului.

În ultimele zile, au fost raportate, în medie, peste 1.000 de cazuri zilnice de infectare.

Citește și: DOSAR La o lună de la scoaterea din țară Mario Iorgulescu era 'total independent de ajutor extern' - A plecat la PSIHIATRIE `julit` în cot și genunchi

Secţiile de terapie intensivă sunt ocupate în proporţie de 82%, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

La nivel mondial, de la descoperirea noului coronavirus, la finalul anului trecut, în Wuhan (China), au fost înregistrate peste 37,2 milioane de cazuri şi mai mult de 1,07 milioane de decese asociate, potrivit datelor universităţii americane Johns Hopkins.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.