Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Noi te-am apărat cu săbiile scoase și tu ne-ai răsplătit întorcându-ne spatele' - Ultrașii milanezi au pregătit răzbunarea în cazul Romelu Lukaku

wixstatic.com
curva-nord-inter-milano

Gruparea ultras a lui Internazionale Milano, Curva Nord, este pregătită să distribuie 50.000 de fluiere care vor fi folosite împotriva atacantului Romelu Lukaku la meciul cu Roma, de pe San Siro, de la sfârșitul lunii, scrie Mediafax.

Lukaku i-a înfuriat pe fanii lui Inter în vară, după ce s-a aflat că a cochetat cu un transfer la Juventus. Atacantul declarase anterior că vrea să rămână permanent la nerazzurri. Lukaku a fost în cele din urmă transferat de Roma și urmează să se întoarcă pe San Siro pentru a se întâlni cu fostul său club la sfârșitul lunii.

Fanii lui Inter au precizat acum că va trebui să se pregătească pentru o primire ostilă la întoarcerea la Milano.

"29 octombrie este o dată pe care ar trebui să o încercuim în calendar pentru a fi pregătiți să îi facem să audă tot dezgustul pe care îl simțim față de cineva care ne-a întors spatele în cel mai rușinos mod", se arată într-un comunicat al grupului Curva Nord, citat de Goal.

"Un personaj care s-a dovedit a fi un om mic, pentru că înainte de a fi campion, trebuie să fii bărbat și să știi să te ții de cuvânt.

"Noi te-am apărat cu săbiile scoase și tu ne-ai răsplătit întorcându-ne spatele. Înainte de meciul cu Roma, Curva Nord va împărți 50.000 de fluiere care vor fi folosite la fiecare atingere de minge de cel care ne-a trădat tricoul. Haideți să arătăm cu toții cum trebuie tratat cineva care s-a dovedit nedemn de a purta acest tricou", mai scriu ultrașii în comunicat.

Lukaku a fost transferat de Giallorossi în ultimele zile ale perioadei de transferuri din vară și a avut un început promițător în capitala Italiei. Belgianul a deschis scorul duminică, în victoria Romei cu 1-0 în fața lui Frosinone. Golul a fost a patra sa reușită în șase apariții pentru club.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.