Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noile legi privind achizițiile publice pe masa Guvernului

romaniatv.net
guvern ciolos

Guvernul discută în şedinţa de joi două proiecte de hotărâre privind aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legilor 98 şi 99 din 2016 privind achiziţiile publice. 

Tot joi, Executivul ar putea aproba un proiect de hotărâre privind desfiinţarea Centrului Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare ''Acad. Vasile Cândea'' Bucureşti şi reorganizarea Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central ''Dr. Carol Davila''. 

Pe agenda şedinţei săptămânale se află şi un proiect pentru modificarea Hotărârii 1.016/2004 privind măsurile pentru organizarea şi realizarea schimbului de informaţii în domeniul standardelor şi reglementărilor tehnice, precum şi al regulilor referitoare la serviciile societăţii informaţionale între România şi statele membre ale Uniunii Europene, precum şi Comisia Europeană. 

De asemenea, Guvernul va discuta joi un memorandum cu tema "Acordul de principiu privind contractarea unui nou împrumut de la Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BIRD), în valoare estimativă de până la 100 milioane euro, în vederea continuării finanţării reformei sistemului judiciar", potrivit agerpres.ro

În şedinţă, Executivul va lua în discuţie un memorandum pentru modificarea unui alt memorandum care vizează ''Programul Naţional de consolidare a infrastructurii instanţelor de judecată aflate în municipiile reşedinţă de judeţ'', ''Cartierul pentru Justiţie - complex urbanistic destinat sediilor unor instituţii aparţinând sistemului judiciar" şi ''Programul Naţional de consolidare a infrastructurii parchetelor aflate în municipiile reşedinţă de judeţ''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.