Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nominalizare pentru Sala Polivalentă din Bucureşti - Într-un sondaj EHF ar putea fi stabilită Templului handbalului

sala polivalentă

Federaţia Europeană de Handbal a lansat, marţi, un sondaj destinat fanilor pentru stabilirea arenei de top de pe continent, denumită "Templul handbalului". Între cele 11 nominalizări se află şi cea a Sălii Polivalente din Bucureşti, Ioan Kunst Ghermănescu, potrivit news.ro.

Un număr de 11 arene sunt nominalizate de EHF, iar forul continental le oferă fanilor câteva indicii privind alegerea sălii favorite, între care capacitatea, audienţa, atmosfera creată de fani.

Citește și: SURSE Soția fostului colonel SRI, în prezent FUGAR, Daniel Dragomir a dat cu subsemantul la Serviciul de Probațiune după revenirea în țară

Cele 11 arene nominalizate sunt: Sala Ioan Kunst Ghermănescu, Zlatorog Arena (Slovenia), Arena Legionow (Polonia), Les Arenes des Metz (Franţa), Sportski Centar Moraca (Muntenegru), Jane Sandanski Arena (Macedonia), Audi Arena, Veszprem Arena, Papp Laszlo Arena (Ungaria), Wunderino Arena şi Lanxess Arena (Germania).

Despre arena din Bucureşti, EHF notează: "Un meci în deplasare nu este încântător în Liga Campionilor pentru nicio echipă în această sală, mai ales de când eroina naţională Cristina Neagu s-a întors în Bucureşti".

Procesul d evotare au fost deschis marţi, pe site-ul forului european de handbal.

Citește și: DIICOT este pe urma 'SPONSORILOR' fostului ofițer SRI fugar, Daniel Dragomir - Aceștia pot face parte din sfera POLITICĂ, de afaceri sau alte medii 'la putere'

Sala Ioan Kunst Ghermănescu, Sala Polivalentă, are o capacitate de 5.300 de locuri şi a fost dată în folosinţă în 1974. Găzduieşte diferite evenimente, iar între cele sportive se numără partide ale echipelor naţionale în sporturile de sală, precum şi meciuri de cupe europene. În prezent, echipa de handbal feminin CSM Bucureşti îşi joacă partidele de pe teren propriu în această sală, care a ajuns renumită pentru atmosfera creată de fani la confruntările din Liga Campionilor.

Nu este cea mai mare arenă din România, fiind depăşită de BT Arena din Cluj-Napoca, a cărei capacitate este cuprinsă între 7.000 – 10.000 de locuri, în funcţie de evenimentul găzduit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.