Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nord-irlandezii il atacă pe Ovidiu Hațegan, după ratarea calificării la Mondial: 'N-o să uit niciodată penalty-ul acord de el'

www.gsp.ro
Ovidiu Hațegan

Mijlocaşul nord-irlandez Oliver Norwood a declarat, duminică seară, că nu va uita mulţi ani penaltiul acordat de Ovidiu Haţegan la meciul cu Elveţia, de la Belfast, în contextul în care naţionala ţării sale a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2018.

Irlanda de Nord a remizat cu Elveţia, scor 0-0, duminică, la Basel, dar elveţienii s-au calificat datorită golului din turul barajului, marcat de Rodriguez după un penalti acordat de Ovidiu Haţegan.

"Am fost înşelaţi. Mă voi gândi la penaltiul de la Belfast ani mulţi, mai ales că a fost singurul gol care care a stat între noi. Putem sta să ne plângem toată noaptea, dar totuşi sper că am reuşit o performanţă de care toată lumea din Irlanda de Nord va fi mândră. Am dat totul dar nu a fost să fie. E păcat că sunt decizii care ne-au costat locul la Cupa Mondială. Suntem furioşi, supăraţi şi dezamăgiţi de ce s-a întâmplat la Belfast", a spus Norwwod, potrivit News.ro.

Citește și: Cosmin Contra își apără jucătorii înaintea amicalului cu Olanda: 'Mi se pare anormal să luaţi din merite'

Haţegan a dictat penalti la un presupus henţ comis de Corry Evans, însă reluările au arătat că jucătorul nord-irlandez a avut mâna lipită de corp, când s-a ferit de o minge şutată de oaspeţi, care l-a atins. Mai mult, centralul român i-a acordat cartonaşul galben lui Evans, iar jucătorul a fost indisponibil pentru returul de duminică.

După meci, Haţegan a fost jignit şi făcut "ţigan român" de Lisa Evans, soţia lui Corry Evans. Ulterior, Corry Evans şi soţia sa şi-au cerut scuze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.