Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nori negri deasupra PSD - Un lider vrea să pice capete după eșecul de la prezidențiale: 'Este al doilea duș rece în decurs de șase luni'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra, consideră că cineva trebuie să-și asume dezastrul electoral de la alegerile prezidențiale și că niște demisii de onoare ar fi normale în această situație.

Deputatul Horia Nasra a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că este nevoie de un nou proiect politic al stângii pentru 2020.

Rareș Bogdan profețește și anunță alegeri anticipate: Da, vom avea anticipate!

„Este al doilea duș rece în decurs de șase luni și sper să fie și ultimul, pentru că în următoarele luni primarii au nevoie de un suport politic câștigător. Este nevoie de un nou proiect politic al stângii pentru 2020. Cineva trebuie să-și asume acest dezastru electoral, nu putem să ne prefacem că nu s-a greșit și că totul este perfect, prin urmare niște demisii de onoare ar fi normale în această situație”, a spus Nasra.

Potrivit datelor AEP, după centralizarea voturilor din toate cele 18.748 de secții din România, Klaus Iohannis a obținut 63.17%, în timp ce Viorica Dăncilă a obținut 36.81%.

Totodată, datele provizorii din Diaspora, după centralizarea voturilor din 824 de secții din totalul celor 838 secții, arată că actualul președinte Klaus Iohannis a obținut 93,96% dintre voturi, în timp ce Viorica Dăncilă a obținut 6,03%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.