Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Norris Măgeanu a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv

Norris Măgeanu

Preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu, a câştigat, sâmbătă, un nou mandat la şefia FRAS, pentru următorii patru ani, fiind votat în Adunarea Generală de Alegeri de 92 dintre electori.

La Adunarea Generală de Alegeri, care a avut loc sâmbătă în Amfiteatrul "Radu Voinea" din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti, Comisia Electorală a validat două echipe pentru procesul de alegeri, una condusă de Norris Măgeanu şi cealaltă de Silviu Bulugioiu.

În urma numărării celor 128 de voturi, câştigătoare a fost echipa Măgeanu, cu 92 de voturi, faţă de 35 cât a înregistrat Bulugioiu. Un vot a fost anulat, scrie agerpres.ro.

Echipa lui Măgeanu va avea următoarea componenţă: Cătălin Nicolaescu (vicepreşedinte), Bogdan Constantinescu (vicepreşedinte), Ioan Badiu (vicepreşedinte), Edwin Keleti (Consiliul Federal), Denis Manea, Bela Stoica (Consiliul Federal), Mihai Leonte (Consiliul Federal), Constantin Fântână (Consiliul Federal), Bogdan Mihăescu (Consiliul Federal).

Preşedinte al FRAS din 2015, Norris Măgeanu a câştigat astfel al treilea său mandat şi va rămâne în această poziţie până în 2027.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.