Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Norvegianul Aleksander Aamodt Kilde s-a impus în coborârea de la Lake Louise, în Cupa Mondială de schi alpin

schi

Sportivul norvegian Aleksander Aamodt Kilde, deţinătorul micului glob de cristal al specialităţii, s-a impus în proba de coborâre de la Lake Louise (Canada), în Cupa Mondială de schi alpin, desfăşurată sâmbătă, transmite AFP.

Într-o cursă foarte strânsă, Aamodt Kilde a ieşit învingător cu timpul de 1 min 47 sec 98/100, fiind urmat de austriacul Daniel Hemetsberger, 1 min 48 sec 04/100, şi de elveţianul, Marco Odermatt, 1 min 48 sec 08/100.

Duelul dintre Odermatt şi Kilde se anunţă exploziv în acest sezon în probele de viteză, iar scandinavul, câştigătorul Marelui Glob de Cristal în 2020, a obţinut prima victorie, după anularea probelor de coborâre de la Zermatt/Cervinia şi amânarea celei de la Lake Louise cu o zi, din cauza ceţii, scrie agerpres.ro.

Kilde a obţinut a 14-a sa victorie în Cupa Mondială şi a şaptea la coborâre.

Hemetsberger s-a clasat pentru a doua pe podium în Cupa Mondială, la 31 de ani, după un loc trei la Kitzbuehel în ianuarie.

Marco Odermatt este lider în clasamentul Cupei Mondiale, după două din cele 33 de probe ale calendarului, cu 160 de puncte, urmat de Aleksander Aamodt Kilde, 100 puncte, Daniel Hemetsberger, 80 puncte, etc.

În Cupa Mondială la coborâre, primul este Aleksander Aamodt Kilde, cu 100 de puncte, urmat de Daniel Hemetsberger, 80 puncte, Marco Odermatt, 60 puncte, etc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.